MikaRaatikainen

Sananvapaus voitti Kaivohuoneella 14.4.2015!

Sananvapautta ja turvallisuutta koskeva tilaisuus Kaivohuoneella meni läpi ilman sananvapauden ja turvallisuuden vaarantumista. Suurkiitokset paneeliin osallistuneille Lars Vilksille ja Arto Luukkaselle ja turvallisuudesta vastanneille virkamiehille, Helsingin Rauhanturvaajille, vartijoille ja Perussuomalaisten puoluetoimiston väelle pika-avusta unohtamatta sananvapauden puolustajia ja ravintola Kaivohuonetta. Kiitokset myös paneelia seuraamaan saapuneille sananvapautta arvostaville katsojille. Juuri näin pitää toimia - islamistien uhkailuja voi vastustaa joukkovoimalla, ei panemalla päätä pusikkoon. Ääntä päin! Kansan ääni on voimakkaampi kuin taantumuksen. Tämä muistutuksena niille, jotka kielsivät eduskunnan kansalaisinfon tilojen käyttämisen vetoamalla siihen, että turvallisuus voi vaarantua - tiedoksenne, että jos sananvapaus vaarantuu, turvallisuudesta ei voi edes puhua.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän nuuttihyttinen kuva
Nuutti Hyttinen

Kiitos itsellesi perussuomalaisesta peräänantamattomuudesta ja tilaisuuden järjestämisestä siitä huolimatta, että muut yrittivät pistää kapuloita rattaisiin. Vilksin vierailu osoitti, ketkä puolustavat sananvapautta ja ketkä ovat rähmällään terroriuhkan edessä. Perussuomalaiset tukivat vainottua taiteilijaa, missä vasemmisto oli?

Jouni Nordman

Miten voi olla se paikka jossa määritetään mitä sananvapaus vääräksi siitä puhua, tämähän on ainoastaan juuri siitä merkki että Suomen turvalisimmassa paikassa ei voida taata sananvapauden periaatetta määritteleviä arvoja.

Eli Suomessa eduskunta ei toteuta perustuslain kirjaimia, jossa sananvapaudet on yksi merkittävimpiä asioita koko laissa. Eli vasemmisto normaalilla kommunisti perinteen mukaisesti halua tällä osoittaa, että Stalinin ja hänen toiminta mallista sananvapauden saralta ei olla Suomessa vielä edistytty kovinkaan merkittävästi.

Esa Niemi

Tuo on varsin pysäyttävää, että Arkadianmäellä pelätään avoimesti oman maahanmuuttopolitiikan tuloksia.

Toimituksen poiminnat