*

MikaRaatikainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Aivopesu

Militarismi tekee paluutaan - myös Suomessa

Olemme täydellisen sokeita. Militarismi tekee tuloaan kaikkialla kasvavalla vauhdilla. Varustelu on jo vuosia kasvanut myös maissa, jotka aikanaan hetkeksi oppivat jotain sodista. Nyt meillä on uusi sukupolvi tekemässä vanhat virheet uudestaan. Aseteollisuus kukoistaa ja tavalliset miinantallojatkin innoissaan sijoittajat ns puolustusteollisuuteen eli tuotantoon, jolla hänen kaltaisensa mitättömyydet revitään jossain vaiheessa riekaleiksi ja jauhelihaksi.

AL ja YLE - puheen hallinnasta mielen hallintaan?!

Aamulehden Jouko Jokinen nimitettiin Ylen suomenkielisen uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtajaksi. Pari päivää ennen nimityksen julkaisua hänen lehtensä räväytti ja otsikoi: Aamulehti ottaa käyttöön sukupuolineutraalit tittelit – eduskunnan puhemies on jatkossa puheenjohtaja.

Radikalisoituminen ei ole aivopesua

Radikalisoitunut henkilö ei ole aivopesty, vaan hän tekee asioita omasta vapaasta tahdostaan. Tässä ei kuitenkaan välttämättä ole kyse henkilön vapaasta tahdosta*, vaan henkilön selkeästi heikentyneestä päätöksentekokyvystä. Syy tekoon voi myös olla hämmentyneen mielen tuotos. Radikalisoituminen on prosessi, jonka kautta henkilö valitsee itselleen hyvältä tuntuvan tien, jonka hän kokee usein kutsumuksena. Jos olisit syrjäytynyt nuori, ja asuisit vihamielisessä kulttuurissa, ja sinulle luvattaisiin jotain merkityksellisempää, jossain muulla, olisitko valmis valitsemaan sen tien?

Median hämärät puuhat - Media's monkey business, Finnish-English

Donald Trump alkuperäisistä juuristaan on vanha, melko kova skotlantilainen taistelija, mutta hänen sydämensä on iso ja käyttäytyy aidosti, hän on sekä pehmeä että luja, myös kaikki sen välissä. Hän on tehnyt enemmän kuin antanut pelkästään ankaran järkytyksen demokraattiselle puolueelle, mutta myös heidän taustalla olevalle NWO:n "varjohallitukselle", jolla oli suunnitelmia Clintonille ja Obamalle. Siksi nyt kaikki Rothschildin jne. omistamat mediat taistelevat Donald'ia vastaan jatkuvasti vihamielisellä puheella.

Mitä ihmettä kouluissa tapahtuu ?

 

Nuori tyttäreni kertoi vastenmielisyyttä ja ahdistusta herättäneestä yllätyksestä 5-luokan äidinkielen tunnilla. Oppilaiden piti avata kukin omalla tietokoneellaan äidinkielen tehtävä, joka koostui sarjasta kysymyksiä ja videosta. Videon katselun jälkeen vastattaisiin kysymyksiin.

Klikkaa kuvaa vieressä, niin näet paremmin --->

 

Video alkoi lesbojen suutelukohtauksella:

Herätkää! Pohjois-Korean meininki vallalla Suomessa

Brexitin jälkeinen Yle:n uutisanti ja kommentointi on ollut todella oksettavan yksipuolista ja täysin ala-arvoista. Me, Suomen kansalaiset haluamme kuulla tästä lähin totuudenmukaisia uutisia niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Tämä Yle:n pohjois-korealainen meininki saa nyt loppua tähän ... piste. Me, Suomen kansalaiset, emme ole enää valmiita maksamaan sumutuksesta ja salaamisesta senttiäkään.

 

Aivopesu laajaa Suomessa

 

Luotettava media ?

Näet samoja uutisia eri lehdissä ja kuule radiosta ja televisiosta jostain asiasta. Uutisten samankaltaisuus luo kuvan sinulle asiasta että uutinen on luotettava kun nuo kertovat kaikki liki samoilla sanoilla samat yksityiskohdat saman sävyisinä ja jopa samoilla painotuksilla. Noinhan se asia on, lisää kahvia mukiin, päivä jatkuu ja asia kuultu.

Onko kaikki hyvin ?

Aivopesun mekanismit ja valtamedia Suomessa

 

Maailma muuttuu ?

 

Siinä varmaan yksi yleisempiä väitöksiä --- ja yleistävyydessään harha kun puhutaan poliittisista asioista.

Maailma ei muutu automaattisesti vaan se muuttuu siltä osin kuin me annamme sen muuttua.

Palvelijalla on aina suuri valta hallitsijaansa

Palvelijalla on aina suuri valta hallitsijaansa, mutta tämä ei läheskään aina tiedä tai tajua sitä. Viimeisessä kädessä kaikki hallinto perustuu siihen yksinkertaiseen parasiittimaiseen perusajatukseen kerätätä ahkerien ihmisten tuottamassa työssä ja muussa toiminnassa syntynyt ylijäämä joidenkin harvojen tuhlattavaksi ja kulutettavaksi. Poikkeuksen tästä tekee vain hyvinvointiyhteiskunta, joka ainakin periaatteessa toimii vapaan sopimisen pohjalta. Suurinkaan herra ei ole jokaisessa asiassa lainkaan mahtavampi kuin vähäarvoisin palvelijansa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä