MikaRaatikainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Forssa

Persut ensimmäisinä voisivat hillitä donetskilaisten agitaatiota

              Kaikki jotka vähänkin seuraavat asioita tietävät koplaukset Suomi Ensin liikkeen mittavan agitaation ja muun toiminnan sekä Johan Bäckmannin henkilöimän donetskilaisuuden välillä.

             Koko Forssan kaupunki istuu hätäkokouksissa mutta persut aina vaan lähettävät epäselviä viestejä suhteessa tähän ilmiöön.

Henki takaisin pulloon persut!

Yhteiskuntaamme ei kuulu rasistinen väkivalta. Forssassa tapahtunut turvapaikanhakijoihin kohdistunut väkivalta ja pelottelu on äärimmäisen vakava ja tuomittava ilmiö. Valitettavasti häirintää ja uhkavaa käytöstä turvapaikanhakijoita kohtaan on tapahtunut muuallakin Hämeessä. Forssan tapahtumilla on poliisin mukaan rasistinen motiivi (Yle 24.8.2016) ja poliisi tarttuu tilanteeseen tiukemmin. Mikä muukaan voii olla vastaanottokeskusten ja niiden asukkaiden häiriköimisen syy? 

Väkivaltaa vai myötätuntoa?

Forssa on uutisotsikoissa asukkaidensa tempauksen vuoksi, jossa kantaväestöön kuuluvat henkilöt ovat lähteneet porukalla tekemään väkivaltaa turvapaikanhakijoita kohtaan. Sosiaalisessa mediassa ja uutisissa liikkuneiden tietojen perusteella välikohtaus on saanut alkunsa siitä, kun turvapaikanhakijoiden on väitetty pahoinpidelleen 15-vuotista nuorukaista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä